Website

Een nieuwe website bouwen

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Afgestemd op jouw wensen bouwen wij een website met een nieuwe huisstijl of implementatie van een bestaande huisstijl. Voor starters hebben we een zogenaamde meegroei website, een website die meegroeit met jouw activiteiten en daarmee jouw succes.

Een bestaande website aanpassen

Is je bestaande website niet goed leesbaar op alle schermen? In veel gevallen kan een bestaande website op alle schermen leesbaar worden gemaakt. Wil je een bestaande website hoger in Google laten komen? Ook dat kan door slimme inzet van SEO, zoekmachine optimalisatie.

Wij voeren eerst een onderzoek uit als je een bestaande website wilt aanpassen. Vaak is aanpassing mogelijk maar soms is de code zo verouderd dat je beter een nieuwe website kunt laten bouwen. 

nieuwe website bouwen die op alle apparaten zichtbaar is

Wat weet jij van jouw klant?

Jouw klant vindt op jouw website precies wat hij zoekt. De gebruikerservaring telt. Als een bezoeker van je website niet snel ziet of herkent wat hij zoekt dan is hij zo weer weg. Wij helpen je om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling wordt gehaald. 

Ervaar het ontwerp

Een mooie website is prima voor een goede eerste indruk maar een mooie website alleen is geen garantie voor succes. Goede teksten, knoppen en heldere formulieren zorgen voor meer conversie dus meer klanten, aanvragen, aankopen en contact.

Surfen op internet

Steeds meer mensen gebruiken tablets en mobiele telefoons om te surfen op internet. Daarom is het van belang om zogenaamde responsive websites te maken. Responsive betekent leesbaar op ieder scherm zonder dat je hoeft te schuiven en zoomen. Het scherm van een mobiel is niet zo groot en als je door wilt klikken met je vinger moet de ruimte daarvoor voldoende groot zijn. Wij letten daarop maar ook op de laadtijd van foto’s, deze mag niet te hoog zijn, bezoekers zijn ongeduldig en wachten betekent vaak afhaken.

Ranking op internet

SEO zoekmachineoptimalisatie wordt gebruikt om hoger in de ranking te komen. Als jij iets zoekt op internet en je kunt het op de eerste twee pagina’s niet vinden dan begin je toch ook opnieuw met andere zoekwoorden? Zo hoog mogelijk in de ranking is belangrijk en daar heb je zelf meer invloed op dan je wellicht denkt.

WordPress logo

WordPress

Wij maken WordPress websites. Deze kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid. Het is eenvoudig om zelf de inhoud (CMS) bij te houden of aan te passen omdat het een methode is waarbij je direct ziet wat je doet.

Binnen WordPress zijn veel verschillende thema’s. Een passend thema is een keuze voor layout aangepast aan je huisstijl. Als je nog geen duidelijke huisstijl hebt of het is tijd voor een nieuwe huisstijl met logo dan is de keuze van een thema helemaal vrij.

WordPress maakt gebruik van plugins. Er is bijvoorbeeld een plugin voor nieuwsbrieven, meerdere talen, contactformulier enzovoorts.

Werkwijze

Wij maken eerst een website in een beveiligde omgeving. Voordat een website ‘online’ kan moet deze eerst gehost worden. Daarvoor is domeinaanvraag nodig. Bij SIDN kun je testen of de naam die je voor je domein hebt gekozen nog vrij is. Een website kan afhankelijk van je wensen binnen een week ‘online’.

werkwijze

Wensen bespreken? Neem contact met ons op