Privacy- en cookieverklaring

Carien.eu hecht veel belang aan jouw privacy en treft maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. In deze privacy- en cookieverklaring geven wij hiervan een overzicht.

Cookies

Carien.eu maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij je uitleggen dat wij cookies gebruiken. Jouw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Carien.eu maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van jouw internetbrowser.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google Analytics.

Social Media

Op onze website is een koppeling met Social Media platform, LinkedIn gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van LinkedIn, zodat ze je herkennen als je ons wilt volgen op LinkedIn. Voor deze cookies verwijzen wij naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door jouw gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw e-mailadres

Neem contact met ons op als je er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld van een minderjarige. Wij hebben niet de intentie gegevens van minderjarigen te verzamelen maar kunnen helaas niet controleren of een bezoeker van onze website jonger is dan 16 jaar.

Contactformulier

Via onze website heb je de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Wij verstrekken jouw persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming en publiceren jouw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen.

Wil je op grond van de privacywetgeving een klacht in te dienen dan verwijzen wij naar Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van onze diensten zal dat betekenen dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

info@carien.eu
tel +31(0)6 30416595

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 28 mei 2018.

Schuiven naar boven