CARIEN.EU geeft ook invulling aan MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maatschappelijke betrokkenheid heeft Carien van huis uit meegekregen en daarom steunen wij een aantal organisaties en stichtingen op vrijwillige basis.

Creatief Collectief Elst

Creatief Collectief Elst in Elst (Gelderland) is een kleinschalig, laagdrempelig cursuscentrum waar creatieve cursussen en workshops worden gegeven. Wij  ondersteunen de vrijwilligers bij al hun WordPress vragen. CCE heeft een WordPress website met een mailing koppeling.

Vrouwen met Lef Betuwe

Vrouwen met Lef Betuwe is een vrouwen netwerk dat actief is in de Overbetuwe. Het doel is elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen. Carien zit in het bestuur van de stichting en neemt de online communicatie voor haar rekening.

Voedselbossen de Parkse Gaard en de Santackergaard

Voedselbos de Parkse Gaard is een boomgaardachtig park in de Park in Elst. Vrijwilligersorganisatie de Parkse Gaard wil ontdekken wat er gebeurt als je werkt met de natuur in plaats van tegen de natuur. Samen met contactpersoon Margreet hebben wij een website gebouwd. Een aantal vrijwilligers hebben wij tools aangereikt om zelf content te plaatsen.

Voedselbos de de Santackergaard in Park Lingezegen, deelgebied de Park besteedt naast beheer aandacht aan de voorlichting voor een nieuwe manier van voedselteelt. Wij hebben de vrijwilligers workshops werken met WordPress gegeven. Ze hebben de website zelf ingericht en plaatsen regelmatig nieuwe content. Met vragen kunnen ze altijd bij ons terecht en zo nodig worden problemen opgelost.

KWF

Wij steunen KWF kankerbestrijding, door middel van donaties. In de eerste week van september is Carien al jaren collectant voor het KWF. Collecteren puur voor het goede doel, immers alle kleine beetjes helpen en meer geld voor onderzoek betekent minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten.