Over CARIEN.EU

Carien

Na mijn studie HTS-bouwkunde heb ik vele jaren als programmeur bij softwarebedrijven gewerkt. Ik heb programma’s gemaakt voor bouwbedrijven. In dienst bij bouwkundige en facilitaire bedrijven en later als zelfstandige gaf ik advies en ondersteuning op huisvestingsgebied. In een technische omgeving is het belangrijk om adviezen, handleidingen, rapporten en dergelijke terug te brengen tot de kern en alles in begrijpelijke taal weer te geven. Ik heb veel technische teksten toegankelijk gemaakt voor niet techneuten.

Communicatie

Toen onze dochter in 2012 ernstig ziek werd hebben wij ontelbare gesprekken met haar, artsen, andere zorgverleners, familie en vrienden gevoerd. Deze gesprekken hebben mij nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is dat je elkaars taal begrijpt. Met andere woorden goede communicatie is altijd en overal van belang. Of het nu gaat om zakelijke, serieuze, persoonlijke of andere gesprekken, boeken, artikelen, e-mails of websites, de boodschap moet overkomen en begrepen worden. Daarom ben ik websites gaan bouwen.

Samenwerken

Kennis delen en samenwerken past ook bij mij. Wanneer zinvol of gewenst werk ik samen met fotografen, tekstschrijvers en andere professionals. Ik zeg ook dat ik samenwerk met mijn klanten. Een website bouwen die voor mijn klanten succesvol is en aan alle verwachtingen voldoet is voor mij belangrijk. Mijn klanten streven naar goede communicatie met hun klanten of cliënten en ik zorg dat de website de boodschap overbrengt.

Henk

“Morgen weet ik weer meer dan vandaag”. Dat is mijn motto. Kennis delen en mensen op weg helpen is mijn natuur.

Ik ontwerp functionele en technische oplossingen op maat. Voor CARIEN.EU heb ik gezorgd dat alle klanten 100% veilige hosting gebruiken voor hun websites, eigen cloud (Nextcloud) en e-mail. Ik pas software code en databases aan voor klanten die met zwaar verouderde thema’s en plugins, en soms gehackte sites, van onze diensten gebruik willen maken. Voor sommige klanten is een eigen NAS een slimme aanvulling op onze hosting. Daarvoor selecteer ik een NAS en configureer die op maat (Synology). Dat alles op afstand! En ik ondersteun klanten bij het instellen en onderhouden van hun hardware. Ik herstel Windows, vervang harde schijven en soms zelfs dataherstel. Ik geef uitleg over het werken met bijvoorbeeld meertalige websites.

In feite zorg ik dat CARIEN.EU de klant op zoveel mogelijk punten ICT-technisch kan ondersteunen bij de werkzaamheden. Voor de klant is dat “one-stop-shopping”, één aanspreekpunt.