Hosting

Met snelle eigen servers en backup in Nederland verzorg ik maatwerk hosting voor websites, e-mail en clouds. Registratie van domeinen, het verhuizen en de inrichting van de diensten die je via internet wilt aanbieden verzorg ik. Naast jouw website en e-mail kan dat bijvoorbeeld ook je eigen cloudopslag op onze servers of zelfs een eigen Synology NAS  zijn.

Veiligheid, beveiliging en snelheid staan voorop.

Alle diensten zijn standaard met certificaten en encryptie beveiligd. Zoekmachines controleren ook of een website is bijgehouden qua updates en dat bepaalt mede de rangschikking bij zoekopdrachten. Ik actualiseer de websites van onze klanten minimaal maandelijks. Bovendien controleer ik de reguliere beveiligingsupdates om mijn servers en uw websites en data maximaal te beschermen tegen hackers. Ook alle beveiligingen rond uw e-mail accounts houden we up-to-date.

Ik bied een aantal hosting concepten aan die ik op maat kan toesnijden op jouw behoefte. Waar je bij anderen extra voor moet betalen is bij mij standaard. Dat alles draagt bij aan betrouwbaarheid en een hoge rangschikking in zoekresultaten.

Fair use

vormt de basis voor mijn Hosting concept waarbij veiligheid, snelheid en service voorop staan. De kosten van hosting worden vooral bepaald door de opslagruimte en de serverbelasting. Bovenop de hostingkosten komen mogelijk kosten voor beheer en het bijhouden van websites.

Micro
€ 2,75 /maand *
Mini
€ 4,50 /maand *
Standaard
€ 7,50 /maand *
Extra
€ 10,00 /maand *
Altijd inclusief:
Optioneel:

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Je kunt zelf het beheer van e-mail adressen en wachtwoorden, domeinen en dergelijke uitvoeren. Daarvoor krijg je een inlog account. Middels maatwerkafspraken kan ik die service natuurlijk ook verzorgen.