Jouw website met e-mail 100% veilig volgens Internet.nl

#3 voor na

Jij wilt er alles aan doen om misbruik van criminelen te voorkomen en 100% veilig scoren voor website en email. Jouw website moet aan alle moderene internetstandaarden voldoen. 

1 waarde #7

Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en veiligheid van zowel website als e-mail. 

#3 details

Voor

Je hebt zelf via een gratis website bouwer een site gemaakt of je hebt een website laten bouwen die niet meer voldoet omdat:

  • je website gehackt is
  • e-mail werkt niet naar behoren, te krijgt te veel spam, te veel tijd, irritatie
  • problemen met onderhoud
  • niet geupdate, verouderd
  • zelf geen content plaatsen, te moeilijk
  • die layout niet meer voldoet
Na
 

Een goed gebouwde en onderhouden website die up to date blijft en waarbij je geen zorgen hoeft te maken over datalekken en veiligheid. De website blijft  goed beschermd tegen aanvallen van buiten af (gemiddeld meer dan 1000 pogingen per dag)

Een goed onderhouden website groeit met nieuwe technieken mee. Nieuwe mogelijke toepassingen, bv andere video-formaat is dan geen probleem. Ook layout wijzigingen en nieuwe opties zijn mogelijk. 

 

Nieuwe opties

Nieuwe layout

Online cursus

Webshop

Eigen cloud via Nextcloud

#4

Je wil niet pas in actie hoeven komen als er problemen ontstaan. Bijvoorbeeld als je website gehackt is of bekend is dat datalekken zijn ontstaan.

#6

concurrentie

Door toenemend gebruik van internet neemt de cybercriminaliteit ook toe. Door steeds de nieuwste technieken in te zetten blijft de site up to date.

Ik ben in staat om in begrijpbare taal mijn klanten te helpen en uitleg te geven.
Omdat wij streven naar 100% veiligheid voor website en e-mail volgens de richtlijnen van Internet.nl

#8 bezwaren via faq

 

Ook in een modern land als Nederland (dat als eerste Europese land in 1988 internettoegang kreeg) gebruiken we nog te veel verouderde standaarden die tekortschieten in betrouwbaarheid. Het niet gebruiken van moderne standaarden is een risico voor de individuele internetgebruiker, maar ook voor de “BV Nederland” en voor de gehele wereld. Zorg dat je up-to-date bent door gebruik te maken van moderne Internetstandaarden.

Toggle Inhoud