Privacy- en cookieverklaring

Carien.eu hecht veel belang aan jouw privacy en treft maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. In deze privacy- en cookieverklaring geef ik hiervan een overzicht.

Cookies

Carien.eu maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik  gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je mijn website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin ik je uitleg dat ik cookies gebruik. Jouw verdere gebruik van mijn website vat ik op als toestemming voor het gebruik van cookies. Carien.eu maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van jouw internetbrowser.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om de werking van mijn website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijs ik naar Google Analytics.

Social Media

Op mijn website is een koppeling met Social Media platform, LinkedIn gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van LinkedIn, zodat ze je herkennen als je mij wilt volgen op LinkedIn. Voor deze cookies verwijs ik naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van mijn website rechtstreeks aan mij op geeft in het kader van een door jouw gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw e-mailadres

Contactformulier

Via mijn website heb je de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die je mij toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Ik verstrek jouw persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming. Ik publiceer jouw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met mijn website zijn verbonden.

Beveiliging

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens kunt je contact met mij opnemen.

Wil je op grond van de privacywetgeving een klacht in te dienen dan verwijs ik naar Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van mijn diensten zal dat betekenen dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

Carien Klein Breteler
info@carien.eu
tel +31(0)6 30416595

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 28 mei 2018.