We maken steeds meer gebruik van het internet. Vraag jij je weleens af hoe veilig jouw e-mail server, of die van een ander e-mail adres is?
En jouw website, is deze veilig? Heeft jouw hostingpartij daar voldoende voor geregeld?

Elke website ligt dagelijks onder vuur van aanvallen via internet. Hackers maken gebruik van ‘gaten’ in de code om jouw site plat te leggen, of nog erger, om illegale code te injecteren waardoor bezoekers worden ‘besmet’. Vooral bekende content management systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn hun doel. Zonder maatregelen is eenvoudig zichtbaar welke versie van een CMS actief is. De bij die versie bekende gaten worden gebruikt voor aanvallen. Om die reden zorgen wij voor actuele software, afscherming van versies en zogenaamde header security maatregelen op serverniveau. Ook alle gebruikte WordPress plugins en templates worden dagelijks onderzocht om maximale veiligheid te bieden.

SSL certificaat

Jouw website kan gekopieerd worden, en daarna voorzien worden van aanvullende code (phishing). In dat geval komt de website altijd van een ander IP adres. SSL certificaten beschermen daartegen. Jouw website wordt dan gekoppeld aan een IP adres en alleen dan zie je links boven: Veilig-https-slotje. Bij ons is dit standaard en inbegrepen in alle hosting pakketten.

A+

Daarnaast zijn nog andere beveiligingsmaatregelen nodig gebleken om het hackers moeilijk te maken. Als gevolg van die maatregelen zijn wij er trots op dat alle websites die wij hosten en verzorgen een Het streven is een A+ beoordeling. krijgen voor zowel het IPv6 als het IPv4 internet adres.

Bij QUALYS SSL Labs kunt je een willekeurige website gratis testen op veiligheid. De test kan 4 minuten duren.

Deze website gaf het volgende resultaat:

Carien.eu Veilig A= voor IPV6 en IPv4

Internet.nl

De meest relevante en eenvoudige test is die via internet.nl. Voer bij de website een domeinnaam in (alles na @ in het e-mail adres). Voor het checken van de e-mail klik je rechts op de link om dat te doen.

Zowel de website als e-mail moeten 100% scoren wanneer je die bij ons hebt ondergebracht.

Is jouw huidige website niet veilig?

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.