In veel gevallen kan een bestaande website op leesbaarheid worden aangepast.

Responsive

Al mijn websites zijn ‘responsive’. Dat betekent leesbaar op elk scherm, op een mobiel, tablet, laptop en pc. Steeds meer mensen gebruiken tablets en mobiele telefoons om te surfen op internet. Daarom is het van belang om zogenaamde responsive websites te maken. Responsive betekent leesbaar op ieder scherm. Bij kleinere schermen is schuiven en zoomen dan niet meer nodig.

Het scherm van een mobiel is niet zo groot en als je door wilt klikken met je vinger moet de ruimte daarvoor voldoende groot zijn. De laadtijd van foto’s mag niet te hoog zijn, te lang wachten betekent in veel gevallen afhaken. Bovendien zet Google responsive websites hoger in de ranking.

SEO, zoekmachineoptimalisatie

Als je huidige website niet gevonden wordt dan is het mogelijk om met het toepassen van SEO, zoekmachineoptimalisatie hoger op de ranking van Google te komen.

Als ik iets zoek op Google en ik kan het op de eerste twee pagina’s niet vinden dan geef ik een nieuwe zoekopdracht. Zo hoog mogelijk in de ranking is belangrijk omdat de meeste mensen net als ik niet zo heel veel pagina’s doorklikken.

Ik besteed altijd aandacht aan zoekmachines en de resultaten die zij laten zien. Belangrijk daarbij zijn de juiste woorden. Als je huidige website niet gevonden wordt is dit zeker een punt van aandacht.
[su_spacer]
Wil je de mogelijkheden voor aanpassing van je website met me bespreken? Neem contact op.
[su_spacer]

[su_button url=”https://carien.eu/contact” background=”#026466″ color=”#e9f4f4″ size=”4″ radius=”0″]Contact[/su_button]