Prijs

Wil je een simpele website of wil je een uitgebreide op maat gemaakt website? Of wil je aanpassingen op je bestaande website of een nieuw logo? Er is heel veel mogelijk. Jouw wensen bepalen de hoeveelheid werk en daarmee de prijs.

Ik heb een aantal vragen opgesteld die je inzicht geven in de meest prijsbepalende aspecten voor de bouw van een nieuwe website. De kosten voor domein en hosting, beveiligingsupdates zijn ook sterk afhankelijk van je wensen.

Google+

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld Google+ heb je geen eigen domein en hosting nodig. Deze oplossing is voldoende om je vindbaar te maken en openingstijden en assortiment of diensten toe te lichten.

Professionele website

Een professionele website met een eigen domein, bijbehorende e-mail adressen, professionele hosting en backups. In principe is een onbeperkt aantal pagina’s mogelijk met bijvoorbeeld een blog, nieuwsbriefsysteem, reserveringssysteem, fotoalbums en advertenties.

Onvoldoende budget

Als er veel ideeën en wensen zijn maar onvoldoende budget dan is het ook mogelijk om te starten met een paar pagina’s. De website kan daarna meegroeien met jouw activiteiten en succes.

Wensen bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend,
bel mij op 06 30 41 65 95 of stuur een mail naar info@carien.eu of klik voor het contactformulier.

Contactformulier