Als zzp’er kan ik alleen persoonlijk invulling geven aan MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maatschappelijke betrokkenheid heb ik van huis uit meegekregen en daarom steun ik een aantal organisaties en stichtingen op vrijwillige basis.

Creatief Collectief Elst

Creatief Collectief Elst in Elst (Gelderland) is een kleinschalig, laagdrempelig cursuscentrum waar creatieve cursussen en workshops worden gegeven. Ik ondersteun de vrijwilligers bij al hun WordPress vragen.

Voedselbossen

De Parkse Gaard en de Santackergaard

Voedselbos de Parkse Gaard is een boomgaardachtig park in de Park in Elst. Vrijwilligersorganisatie de Parkse Gaard wil ontdekken wat er gebeurt als je werkt met de natuur in plaats van tegen de natuur. Samen met contactpersoon Margreet heb ik een website gebouwd en haar alle tools aangereikt om zelf content te plaatsen.

Voedselbos de de Santackergaard in Park Lingezegen, deelgebied de Park besteedt naast beheer aandacht aan de voorlichting voor een nieuwe manier van voedselteelt. Ik heb de vrijwilligers workshops werken met wordpress gegeven. Ze hebben de website zelf ingericht en plaatsen regelmatig nieuwe content. Met vragen kunnen ze altijd bij mij terecht en zo nodig los ik problemen op.

HV Marithaime

De historische vereniging Marithaime van Elst en omgeving is opgericht in 1979 en haar naam is ontleend aan het landgoed Marithaime, dat zich in de vroege middeleeuwen nabij Elst bevond. De vereniging heeft als doel het cultuurhistorisch besef en de zorg voor het cultuurhistorisch erfgoed van Overbetuwe te bevorderen. Ik help de vereniging bij het onderhoud van hun website, hun ledenadministratie en SEPA incasso van contributies. Dat is mijn bijdrage aan MVO.

KWF

Ik steun het KWF kankerbestrijding, door middel van donaties. In de eerste week van september ben ik al jaren collectant voor het KWF. Ik collecteer puur voor het goede doel, immers alle kleine beetjes helpen en meer geld voor onderzoek betekent minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten.