Wie is Carien

Na mijn studie HTS-bouwkunde heb ik vele jaren als programmeur bij softwarebedrijven gewerkt. Ik heb programma’s gemaakt voor bouwbedrijven. In dienst bij bouwkundige en facilitaire bedrijven en als zelfstandige geef ik advies en ondersteuning op huisvestingsgebied.

In een technische omgeving is het belangrijk om adviezen, handleidingen, rapporten en dergelijke terug te brengen tot de kern en alles in begrijpelijke taal weer te geven. Ik heb veel technische teksten toegankelijk gemaakt voor niet techneuten.

Communicatie

Toen onze dochter in 2012 ernstig ziek werd hebben wij ontelbare gesprekken met haar, artsen, andere zorgverleners, familie en vrienden gevoerd. Deze gesprekken hebben mij nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is dat je elkaars taal begrijpt. Met andere woorden goede communicatie is altijd en overal van belang. Of het nu gaat om zakelijke, serieuze, persoonlijke of andere gesprekken, boeken, artikelen, e-mails of websites, de boodschap moet overkomen en begrepen worden. Daarom ben ik naast advieswerk ook websites gaan bouwen.

Samenwerken

Kennis delen en samenwerken past ook bij mij. Wanneer zinvol of gewenst werk ik samen met fotografen, tekstschrijvers en andere professionals.

Voldoening

Een website die aan alle verwachtingen voldoet en die voor mijn klanten succesvol is geeft mij voldoening. Mijn klanten streven naar goede communicatie met hun klanten of cliënten en ik zorg dat de website de boodschap overbrengt.